luni, 16 noiembrie 2009

            OUA UMPLUTE CU CIUPERCI


Ingrediente

12 oua,

250 g ciuperci,

2 linguri creme fraiche,

1 lingurita mustar,

1 ceapa, nu asa mare,

sare, piper, cateva frunze de patrunjel, putin ulei de masline.

Mod de preparare

Se toca ceapa marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile.Spre sfarsit se adauga si patrunjelul tocat fin. Nu trebuie lasate la rumenit.Se dau la racit.

Dupa ce au fost reci, eu le-am tocat cu robotul, nu chiar foarte marunte, dar daca doriti se pot face si pasta (mie imi place cand se simt putin ciupercile).

Intre timp se pun ouale la fiert. Se lasa sa fiarba pana sunt tari. Se curata de coaja si se taie in jumatate pe lungime. Galbenusurile se scot (eu nu le-am pus pe toate-6-7, jumatati de galbenus am aruncat) se adauga la ciupercile tocate.

Se amesteca cele 2 linguri de creme fraiche cu 1 lingurita de mustar si se toarna peste ciuperci. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se amesteca bine. Le puteti decora cu ce doriti!

Mod de servire

Pofta buna!

Reteta Oua umplute cu ciuperci a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu